Natuurlijk by Daan Frambozenzalf mini 15 ml

€ 4,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Frambozenzalf

Een heerlijke zachte zalf bestaand uit een combinatie van Frambozenpitolie en Shea Butter.

De Frambozenpitolie is koudgeperst en 100% natuurlijk waarmee alle goede eigenschappen bewaard blijven.

Daarnaast bevat de Frambozenzalf ongeraffineerde Shea Butter, deze boter werkt huid herstellend en verzorgend.

Aan de Frambozenzalf worden geen geur-, kleur,- en conserveermiddelen toegevoegd wat maakt dat het product volledig zuiver is.


De Frambozenzalf van Natuurlijk by Daan hydrateert, voedt en hersteld de droge huid.

Daarmee wordt voorkomen dat de huid uitdroogt en de natuurlijke elasticiteit van de huid behouden blijft en verbeterd wordt. Daarnaast zouden zowel Frambozenpitolie als Shea Butter een natuurlijke zonbeschermingsfactor, SPF, bevatten en daarmee bescherming bieden tegen de invloed van zonlicht op de huid. Frambozenzalf zou dus als een natuurlijke zonnebrandcrème kunnen worden gebruikt. Belangrijk is wel dat bij natuurlijke producten deze UV-factor of SPF moeilijk te bepalen is en per batch kan wijzigen, het blijft dus belangrijk alert te blijven op verbranding door de zon.


Frambozenpitolie of Frambozenzaadolie

Deze olie is puur en koudgeperst uit pitten van de Framboos, Rubus Idaeus.

Frambozenpitolie is een heerlijke natuurlijke olie om de huid te hydrateren en te kalmeren, waardoor de huid niet uitdroogt. Deze natuurlijke kan worden gebruikt voor alle huidtypes, maar is vooral geschikt voor de droge, rijpere huid.

Frambozenpitolie zou ook striemen van de huid vervagen.


Shea Butter

Ook wel Butyrospermum Parkii genoemd, komt uit de noot van de Afrikaanse Vitellaria Paradoxa, ofwel de Shea Butter boom. Het bijzondere aan deze Shea Butter zijn de zogenaamde niet-verzeepbare bestanddelen. Hierdoor wordt de Shea Butter erg goed verdragen door de huid. In Afrika wordt de Shea Butter om die reden al eeuwenlang gebruikt, mede door de goede vochtbindende eigenschappen van Shea Butter, welke verzorgend en beschermend werken.


Gebruik Frambozenzalf
Breng dagelijks een dun laagje zalf aan op de huid. Afhankelijk van de conditie van uw huid is minimaal 2 keer per dag aanbevolen of naar behoefte. Masseer de zalf zachtjes in op de specifieke lichaamsdelen voor een optimaal resultaat.
Bij gebruik tegen zonnebrand, is het verstandig om eerst op een klein gedeelte van de huid uit te testen. Dan kunt u mogelijk beoordelen of deze zalf voldoende bescherming biedt tegen de zon.


Niet te gebruiken bij:

Overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Overgevoeligheid voor Frambozenzalf komt zeer zelden voor maar kan, zoals met elk product, optreden.


Bewaren:

Droog en bij kamertemperatuur (15-25ºC). Buiten bereik van kinderen houden.

Onze producten zijn natuurproducten, daardoor kan het product per batch variëren.


De Frambozenpitzalf van Natuurlijk by Daan is verkrijgbaar in verschillende maten in een handig aluminium blik met schroefdeksel.

Voor cosmetische verzorging van de huid.


Ingrediënten:

Rubus Idaeus Seed Oil 25% (Frambozenpitolie).

Butyrospermum Parkii 75% (Shea Butter).