Auraspray Hormoon Balans

€ 16,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Hormoon Balans

De geurfrequentie Hormoon Balans uit de Lekker Slapen lijn is een natuurzuiver hulpmiddel als je last hebt van hormonale klachten zoals de overgang of PMS. De Hormoon Balans is ook goed te gebruiken bij pubers met hormoon schommelingen.

Deze geurfrequentie is geschikt voor iedereen, vanaf 12 jaar, die door verschillende hormonale schommelingen niet in slaap kunnen komen. Deze heerlijke en bemoedigende geur zal je helpen om heerlijk te slapen en door te slapen.

De beste manier voor het ondersteunen van hormonale klachten is via de voeten. Je kunt zelf een massage olie maken met een basisolie waar je enkele druppels Hormoon Balans aan toevoegt en jezelf dagelijks een voetmassage geven.

Het beste doe je dit ’s avonds voordat je gaat slapen.

Ook het nemen van een voetbad is een lekkere ontspanning voor de voeten en de reflexzones, de geurfrequentie wordt goed opgenomen in het lichaam en zorgt zo voor balans in de klieren en organen waar de hormonen worden aangemaakt. De spray kan voor het slapen gebruikt worden of naar behoefte overdag om meer balans te ervaren.

Inhoud: 50 ml.

Deze geurfrequentie is verkrijgbaar in een Auraspray en een Etherische olie. Ingrediënten: Geranium, Grapefruit, Jasmijn, Bergamot Reggio & Kamille Rooms 10%.