1094

€ 13,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Babytools Stars & Dreams

Etherische olie en baby's is een combinatie waar je heel voorzichtig mee moet zijn. Heel jonge baby's mogen in geen geval in aanraking komen met etherische olie.

Ook wanneer je zelf een diffuser aan hebt staan, is het verstandig om daar goed over na te blijven denken.

Als je baby in de kamer is kan je beter geen etherische olie verdampen. Maar we hebben wel gemerkt dat baby's heel goed reageren op de energie van onze geurfrequenties.

Het advies aan jonge ouders is om een flesje met een geurfrequentie in het bedje te leggen of zelfs in de kamer.

Dit geeft al zoveel resultaat dat we daar zelf erg verbaasd over waren. Baby's die erg onrustig waren en niet konden slapen zijn goede slapers geworden puur door een flesje met een gekozen geurfrequentie in de wieg te leggen. Met dit gegeven en onze liefde voor kristallen hebben wij Babytools ontwikkeld.

Op deze manier kan je je onrustige baby helpen met de frequenties van De Groene Linde en de kracht van kristallen.


Gebruik: Leg het buisje en het kristal in het wiegje.

Als de baby nog erg klein is kan je het buisje en het kristal gewoon in het wiegje leggen. Leg de Babytools bij het voeteneind. Ook kan het voorkomen dat dit al te veel is.

Als je dit merkt neem dan de Babytools uit het wiegje en leg beide onder het wiegje. Zodra je baby aan de energie is gewend kan je het buisje en het kristal weer in het wiegje leggen.

Als je kindje al wat ouder is en dingen kan vastpakken dan raden we je aan om de Babytools aan het voeteneind mee te dekken in het hoeslaken. Zo voorkom je dat je kindje de producten per ongeluk in zijn of haar mondje stopt.

Je kunt de Babytools ook op andere plekken neerleggen, zoals in de box of kinderwagen.


De Babytools zijn geschikt voor baby's vanaf de geboorte. Maar ook oudere baby's en peuters kunnen veel baat hebben bij deze manier van toepassen.

Deze combinatie bestaat uit de Amethist en een frequentie buisje met de volgende etherische oliën: Lavendel, Mandarijn en Roomse Kamille.

Deze frequentie schenkt rust en ontspanning en laat babytjes makkelijk in slaap vallen en langer rustig doorslapen.