De Groene Linde

Auraspray (Aura en Roomsprays)

De bedoeling van aurasprays is om je aura naar een hogere frequentie te krijgen, je brengt de trilling van je aura omhoog.

Lage trillingen zoals trauma’s, blokkades, entiteiten en andere belemmerende energieën kunnen hiermee verdwijnen. Hierdoor zal je algehele welbevinden toenemen. Het assortiment bestaat uit vele geurfrequenties te gebruiken om jezelf (aura) maar ook je huis of bv. je praktijkruimte te reinigen van negatieve of belemmerende energieën.

Gebruik:

Spray de auraspray enkele malen boven je hoofd en om je heen met je ogen gesloten. Blijf even rustig staan en voel wat er bij je verandert. Elke auraspray is ook te gebruiken als roomspray en je kunt deze meerdere malen per dag gebruiken. Je merkt vanzelf wanneer het gebruik van een auraspray voldoende is, bv. als je het vergeet. Dan zal de frequentie op dat moment niet meer nodig zijn. Je kunt verschillende aurasprays naast elkaar gebruiken.

Etherische oliën

Alle oliën zijn 100% natuurzuivere etherische olie van de allerbeste kwaliteit. Tevens is van onze essentiële olie bekend dat de winning ervan geen schade veroorzaakt aan mens, dier en natuur. Het gebruik van etherische olie biedt een ondersteunende werking die verschillende lichamelijke en geestelijke klachten helpt verlichten. Voor iedere klacht zijn er verschillende blends van etherische olie te verkrijgen. Deze samengestelde etherische oliën of geurfrequenties hebben een holistisch effect op energetische aspecten. Hierdoor vult het de eventuele disbalans aan in je eigen systeem.

Toepassingen etherische oliën;

*In bad; olie mengt niet met water, dus gebruik voor een bad 3 grote eetlepels Himalayazout, een scheutje basisolie (bv. Jojoba olie) en 10-15 druppels etherische olie.

*Voetenbad; Meng door het warme water 2 eetlepels Himalayazout, een scheutje basisolie en 3-5 druppels etherische olie.

*Massageolie; 25 druppels etherische olie in 100 ml basisolie.

*Voetreflex of voetmassage; gebruik maximaal 10 druppels etherische olie in een basisolie per behandeling.

*Aromabrander of elektrische diffuser; 5-10 druppels etherische olie toevoegen aan water, afhankelijk van de grote van de ruimte.

*Geurhoutje of geurcilinder; 5-8 druppels op een geurhoutje.

*Geursteen of geurhanger; druppel een paar keer per week je favoriete geur of frequentie op de geursteen en hang of leg deze in je buurt. De geursteen kan je ook in je kledingkast hangen of bv. op het toilet of in je auto.

*Wattenschijfje; 3-5 druppels op een wattenschijfje, je kunt het op deze manier in je kleding bij je dragen of bij je in bed leggen.

*Zoutpotje; 5-10 druppels toevoegen aan de Himalayazout in het potje en zet het neer op een plek waar de frequentie nodig is.

*Flesje; vul bv. een testflesje met de geurfrequentie die je nodig hebt en draag deze in je broekzak. De energie van de frequentie zal je energiesysteem beïnvloeden.

*Roll on; voeg 20-30 druppels etherische olie toe aan 8 ml Jojoba olie.

Je kunt dit direct op de huid rollen, geschikte plekken zijn o.a; de binnenkant van de polsen, in je nek of op een chakra.

Roll on’s

Een Roll on is een kant en klaar product welke je direct op de huid kunt rollen. De meeste Roll on’s hebben een basis van Jojoba olie waaraan een geurfrequentie is toegevoegd. Jojoba olie gaat een goede synergie aan met de etherische olie en bederft niet snel. Je kunt de roller gebruiken op de binnenkant van de polsen, achterin de nek, de hals, de slapen en onder de voeten.

Geurlijnen

All Day Blends, Angel Collectie, Awareness, Baby’s & Kinderen, Bella’s Cure voor Dieren, Burn Out, Chakra’s, 5D Light Frequencies, Existentie, Golden Oldies, Happy Home Blends, Helende Composities, HSP, Kristallen Lijn, Lekker Slapen, Linde-Care, New Mom’s, Radiation Care, Shower Mist Sprays, Spirituele Regulatie, Vijf Elementen, Volle Maan, Woman Collection, Yoga Lijn, Zodiac & Systemisch Werken.

Daarnaast natuurlijk alle enkelvoudige etherische oliën.

Energetische reinigers

De energetische reinigers van De Groene Linde zijn de Clean Energy, Salie & Palo Santo.

*Clean Energy is een compositie van verschillende enkelvoudige oliën. Deze geur is bedoeld om je aura, ruimtes en ook om kristallen mee te reinigen. De Clean Energy maakt schoon en heeft een grondende werking.

*Salie is een heerlijke geur als je van Salie houdt. Deze spray is fijn te gebruiken ter vervanging voor het branden van Salie.

*Palo Santo is ook een specifiek houtachtige geur. Het enige ingrediënt van deze spray is de etherische olie Palo Santo. De Palo Santo reinigt de ruimte, voorwerpen en laat negatieve energie verdwijnen.

Voor kinderen jonger dan twaalf jaar, zwangeren en baby’s wordt een andere hoeveelheid etherische olie aanbevolen. Deze informatie is te vinden in de gratis verkrijgbare informatie gidsjes, vraag ernaar in de winkel.

Badzout

Het badzout is gemaakt van fijn himalayazout, epsomzout, baking soda en kokosolie. De toegevoegde etherische oliën is per soort badzout verschillend. Per bad gebruik je ongeveer een half zakje. Als je geen bad hebt kan je het gebruiken voor een voetenbad, voeg dan 2 eetlepels badzout toe aan het warme water.

Soorten: Calm, Muscles, Romantic, Sleep & Sneeze.

Badolie

De badolie bestaan uit een basis van Avocado, Amandel- en Druivenpitolie waar een plantaardige emulgator aan toegevoegd is zodat de olie goed mengt met het badwater. Ook hier zijn verschillende thema’s etherische olie aan toegevoegd. Je kunt de badolie direct aan het badwater toevoegen maar het is ook prettig om er nog een paar eetlepels himalayazout bij te doen.

Soorten: Spier Release, Detox, Eucalyptus + More, Good Good Night, Grondend, Ontspanning, Rituele Reiniging, Neutrale badolie.

Showermist

Showermist is aromatherapie onder de douche voor een ultieme aroma beleving. Verander je badkamer in een heerlijke wellness ruimte met deze sprays voor onder de douche.

*Morning Glow helpt je om wakker te worden in de ochtend, met de geur van Grapefruit, Spar & Gember.

*Healthy Hamam geeft een verkwikkend effect met de geur Eucalyptus, Cederhout & Rozemarijn. Deze showermist heeft een positief effect op het immuunsysteem en de luchtwegen en geeft je daarnaast een ultieme sauna beleving.

*Slow Down helpt je tot rust te komen na een lange dag met de geur van Ylang Ylang, Mandarijn en Marjolein. Deze spray werkt ontspannend voor lichaam en geest.

Basisoliën

Een basisolie wordt gewonnen uit zaden of pitten. Er zijn meerdere manieren om de olie te winnen. Bij bv. olijfolie is er een eerste persing, dit wordt koud geperst genoemd (KP). Na de eerste persing wordt datgene wat achterblijft verwarmt tot ongeveer 35 °C, hierdoor komt er nog meer olie vrij. Deze olie heet dan RF; geraffineerd. De Koudgeperste olie (KP) is duurder en van een zuivere kwaliteit, bv. meer geschikt voor het gebruik van olie voor gezicht en lichaam. De RF varianten kan je heel goed gebruiken voor bv. baden, voetenbaden en massages. Een KP olie is fijn om te gebruiken als je zelf een mooie olie maakt voor je gezicht of lichaam.

De basis oliën zijn verkrijgbaar in 100 ml, 250 ml, 500 ml en 1 liter flessen.

Soorten: Basis massage olie, Abrikozenpit olie, Amandel olie, Avocado olie, Jojoba olie, Rozenbottelpit olie, Sesam olie, Kokos olie, Teunisbloem olie, Granaatappelpit olie, Ricinus (Castor/wonder) olie, Moringa olie, Druivenpit olie en Cactusvijg olie.

Maceraten

Een maceraat is een basisolie, meestal sojaolie, waarin medicinale planten hebben geweekt. Maceraten zijn geneeskrachtig en ondersteunen het helend vermogen van het lichaam. Een aantal bekende kruiden waarmee je een maceraat kunt maken zijn Kamille, Calendula en Arnica. Ik zelf maak ook regelmaat een maceraat van Calendula, Lavendel of Eucalyptus.

Deze verwerk ik dan vervolgens weer in mijn eigen gemaakte zepen.

Soorten: Sint Janskruid, Arnica, Kamille & Calendula.

Massage oliën

De massage oliën bestaan uit een basisolie van Amandelolie, Jojoba olie & Avocado olie. Daar worden etherische oliën aan toegevoegd, dit is het werkende bestanddeel van de massage olie. Soms worden er maceraten toegevoegd om het helend vermogen van het lichaam te ondersteunen.

De massage olie is verkrijgbaar in flessen van 100, 250, 500 ml en 1 liter.

Soorten: Detox, Grondend, Nek & Schouder, Spier Release, Pain Free, Ontspanning, Sensuele & tevens een Probeerset met alle soorten in flesjes van 30 ml, voor één of twee massages.

Leuk om cadeau te geven!

Geurverspreiders

De houten geurhangers, zijn gemaakt van een mooie houten omlijsting met een gipsen steen er in. Op deze gipsen steen kan je je favoriete geur druppelen. Je kunt ze neerhangen/leggen op welke gewenste plek dan ook of bv. ophangen in je kledingkast of toilet.

Ook de katoenen geurdoekjes die Natuurlijk by Daan zelf haakt zijn erg fijn voor bv. de nacht, heerlijk ontspannen in slaap vallen met je favoriete geur.

Ook is er natuurlijk een mooie Bamboe diffuser verkrijgbaar om je etherische olie naar keuze mee te verdampen.

Ander opties zijn; Geurhangers voor in de auto, een houten geurcilinder welke je bv. naast je bed kunt zetten of op je bureau terwijl je werkt en natuurlijk de aromabranders waarin je wat water doet met een etherische olie naar keuze. Deze kan je inzetten in de ruimte waarin je je bevind.

Schoonmaakmiddelen

De schoonmaakmiddelen in het assortiment zijn een allesreiniger en een sanitair reiniger.

*Oranex allesreiniger is gemaakt van tenside, dat is een zeep en Sinaasappel olie. Citroen werkt ontvettend, maar sinaasappel is een echte schoonmaker. Je kunt er een sopje van maken of je kunt het in een spray fles verdunnen met water. Je huis zal ruiken naar een warme zomerse dag

*Sanitair reiniger is gemaakt met een basis van citroenzuur, een tenside, xanthaangom en etherische olie. Het is geschikt voor kranen, douchedeuren en het toilet, alles blinkt als je hebt schoongemaakt. Het is de bedoeling dat je het product even zijn werk laat doen en dan afspoelt of afneemt. Om het toilet goed schoon te maken laat je het een nacht intrekken.

Natuurlijke luchtverfrissers

De luchtverfrissers zijn gemaakt van 100% natuurzuivere etherische olie en alcohol. De alcohol zorgt ervoor dat de geur zich verspreid in de ruimte zonder dat er druppels op de vloer vallen. Je kunt de luchtverfrisser gebruiken in de badkamer of toilet, maar ook voor in huis, bv. bij geurtjes van het koken.

Soorten: Garden Mint, Citrus Delight, Juniper Breeze, Mistic Forrest & Dawny Lavender.

Inhalers

Zoals wel bekend is het inademen via de neus een goede manier om etherische olie in het lichaam te krijgen. Met een inhaler kan je heel snel de kracht van een etherische olie tot je nemen. Wees in eerste instantie voorzichtig met het inhaleren, het kan best heftig binnen komen. De inhalers raken ook ‘op’. Als de inhaler muffig gaat ruiken kan je deze beter niet meer gebruiken.

Soorten: Allergy Control, Headache Relief, Happy, Mental Focus, Motion Control, Sinus Clear & Sleep Well.

Balsems

Er zijn ook een aantal balsems verkrijgbaar voor; een verkoudheid en hoesten & bij lichte gewrichtsklachten. Deze balsems hebben een basis van bijenwas, cacaoboter en druivenpit olie met daaraan toegevoegde etherische oliën.

Soorten: Epic Long balsem, Happy Joints balsem.

Verder is er verkrijgbaar op het gebied van gezondheid:

*Happy Travel tegen reisziekte, vanaf 8 jaar.

*High Immune om de weerstand te verhogen, verkrijgbaar in een spray, roll on en etherische olie.

*Groeipijn olie, een olie om je kind te ondersteunen bij groeipijn. Masseer de benen, enkels of armen stevig in met deze olie, zorg dat je een warme kruik of pittenzak hebt om na de massage op de pijnlijke plek te leggen. Warmte ontspant en spieren en verzacht daarmee de pijn, vanaf 4 jaar.

*EHBO olie voor schrale plekjes, kleine wondjes, brandwondjes en schaafwondjes. Een medicinale olie op basis van maceraten.

*Clean Hands, een handige spray voor in je tas of in de auto. Lekker als je even tussendoor je handen wilt desinfecteren.

*De ziek en Zeer Box, een mooie houten box gevuld met allerlei producten om huis, tuin en keuken kwaaltjes mee te verhelpen, vanaf 8 jaar.

*De Kinderbox is er voor kinderen vanaf 2 jaar.

*Oorpijn olie bij oorpijn en oorontsteking. Deze olie is niet bedoelt om in het oor te druppelen maar je smeert het op of achter het oor. Je kunt ook een beetje olie verwarmen en op een watje in het oor doen, doe dit bij beiden oren, wat een ontsteking kan overspringen naar het andere oor.

*Cough & Sniff roll on voor keelpijn en verkoudheidsklachten. Je kunt de Roll on over je keel heen smeren, maar ook in je handen verdelen en vervolgens de geur goed inademen.

*Rust in je hoofd roll on voor als je gedachten maar niet stoppen en er zelfs wakker van ligt. Deze roll on is een groot succes, rol de olie op de slapen en in de nek en je voelt je rustiger worden en het denken en piekeren zal snel stoppen.

*Aura Protect roll on om je aura te beschermen voor negatieve energieën van buitenaf.

*Breath roll on te gebruiken bij een verkoudheid. Ze geven je lucht, doden bacillen en versterken je immuunsysteem.

*Clear 5 roll on om te gebruiken wanneer je last hebt van je keelchakra, bv. wanneer je het lastig vindt jezelf uit te spreken maar ook bij een dichtgeknepen keel, chronisch hoesten of een kikker in je keel.

*Earth roll on, om te gronden. De moeder Aarde olie in een roller.

*Tension Buster roll on ontkrampt de spieren van je hoofd als je hoofdpijn of migraine hebt. De roller werkt ook op andere spieren en gewrichten van het lichaam die onder spanning staan.

*Plexus Protect roll on, deze roller beschermt en maakt het gebied van de Zonnevlecht schoon, deze bevindt zich 2 vingerdiktes boven de navel. De Zonnevlecht is vaak het doelwit van buitenaf met als gevolg dat je je moe en uitgeput voelt. Deze roller brengt rust en bescherming.

*Arnica & More bij gekneusde knieën of ribben en verzwikte enkels. Spray zo snel mogelijk over de aangedane plek, dit kan meermaals per dag gedaan worden. Ook heel fijn bij spanning in de nek en schouders, vanaf 12 jaar.

*Good Mood Good Vibes is een hele subtiele geur die beschermend werkt. Een frisse oppepper voor als je een beetje uit je hum bent.

Thema Bags

Dit zijn katoenen zakjes met daarin verschillende geurfrequenties in 5 sprayflesjes van 10 ml, die een bepaald thema ondersteunen, zoals bv. lekker slapen of ontspanning. Deze Thema Bags zijn bedoeld om je kennis te laten maken met de verschillende Aurasprays van De Groene Linde.

Soorten: Thema Bag Women Collection, Thema Bag Sleep, Thema Bag Relax, Thema Bag HSP Adults & Kids en Thema Bag Mini Kids.

Baby & Kinderlijn

Voor baby’s en kinderen is er een aparte lijn. Een feit is dat etherische olie bestaat uit een hoeveelheid chemische stofjes. Het afbreken en verwerken van deze stofjes gebeurt met name door de lever. Je kunt je voorstellen dat een baby of jonge kinderen deze stofjes nog niet zo goed kunnen verwerken. Hoe ouder het kind, hoe meer ontwikkeld zijn de organen en hoe meer etherische olie het kind kan verwerken.

Voor de allerkleinste baby’s tot 6 maanden zijn er de Babytools, dit zijn zakjes met een geurfrequentie in een glazen buisje met een edelsteen. Daarmee maak je gebruik van de energie van een geurfrequentie, deze laat zich niet tegenhouden door het glazen buisje. Je kunt dit zakje bij de baby neerleggen, bv. in het bedje aan het voeteneinde of in de box.

Voor een iets oudere baby is het verstandig om het zakje mee te dekken onder het hoeslaken zodat ze het niet te pakken kunnen krijgen en in de mond kunnen steken.

Soorten:

*Safe & Secure Babytool met versteend hout en de olie; Hyssop, Bergamot Reggio, Ylang Ylang, Benzoë, Patchouli, Lavendel en Mandarijn. Deze compositie geeft een veilig en geborgen gevoel en zorgt ervoor dat de baby in zijn of haar eigen centrum komt, deze bevind zich in de onderbuik. Op het moment dat de energie naar de onderbuik verschuift kan de baby zich overgeven aan de slaap. Deze frequentie is ook fijn voor baby’s die moeite hebben met het ‘los’ zijn van hun moeder/ouders.

*Stars & Dreams Babytool met de Amethist en de olie; Lavendel, Mandarijn en Kamille Rooms geeft ontspanning en rust en zorgt ervoor dat je baby makkelijker in slaap kan vallen en ook langer en rustiger doorslaapt.

*Love & Joy Babytool met de Rozenkwarts kristal en de olie; Bergamot Reggio, Roos en Mandarijn welke op het hartchakra werken en liefde en zachtheid brengt. De Rozenkwarts is een kristal welke een liefdevolle energie uitstraalt waardoor de baby omringt wordt met een zachte warme energie.

*Relax the Cramps Babytool met de Mosagaat kristal en de olie; Venkel, Lavendel en Kamille Rooms. Deze babytool kan je heel goed gebruiken wanneer je baby last heeft van darmkrampjes. Dit setje kan je kindje ondersteunen bij de onrust die het ervaart door de krampjes. Als je je baby vasthoudt, leg dan je hand met het zakje op de buik van de baby zodat de energie van de babytool het lijfje van je baby kan ontspannen.

Overige producten voor de allerkleinsten tot 6 maanden zijn:

*Konijntje zacht, een koudgeperste sesamolie welke je kunt gebruiken als massage olie. In India staat sesamolie bekend vanwege haar energetisch reinigende en grondende werking.

*Koetje Boe billen balsem, deze balsem bestaat uit plantaardige ingrediënten en bevat geen zinkoxide, wat maakt dat de balsem verzachtend en verzorgend is.

*Relax the Cramps olie, een Kamille maceraat, dit is een basisolie met de kalmerende en ontkrampende werking van Kamille, je kunt met deze olie het buikje van de baby masseren.

*Baby Roomsprays, een zakje met 3 Aurasprays van 10 ml;

- Rainbow Mist, de geur van rozen omringt je met liefde en genegenheid.

- Sterren Stof, de geur van Lavendel is heel behulpzaam bij het slapen gaan.

- Zonnestraal, een heerlijke zoete geur, zonnig en vrolijk om de dag mee te beginnen.

Spray deze geur in de kamer wanneer je baby niet in de ruimte is, vanaf 3 manden mag dat wel.

Baby’s en peuters vanaf 6 tot 24 maanden

*Cough & Cold voor als je kindje verkouden is. Deze blend is verkrijgbaar in een wrijfolie, een diffuser blend, roll on en een badolie.

*Love & Joy voor een liefdevolle fijne ervaring. Deze blend is verkrijgbaar in een massage olie, diffuser blenden een roll on.

*Safe & Secure is een grondende blend, deze zorgt ervoor dat de energie van je kindje in de basis terecht komt, de onderbuik. Ook geeft deze blend een gevoel van veiligheid en is goed te gebruiken bij kinderen die snel driftig worden als iets niet lukt of wanneer ze hun zin niet krijgen. Deze blend is verkrijgbaar in een massage olie, diffuser blend en een roll on.

*Stars & Dreams om lekker rustig te slapen. Deze blend is verkrijgbaar in een massage olie, diffuser blend en een roll on.

De Junior collectie

*De Groene Muskiet Junior, tegen vervelende muggen, vanaf 6 maanden.

*Itsy Bitsy Junior, tegen de jeuk na muggenbeet, vanaf 6 maanden.

*Aura Rescue Junior, tegen de schrik na een vervelende gebeurtenis of ongelukje, vanaf 2 jr.

*Kusje d’r op Balsem, verzachtende balsem voor vervelende plekjes of gewoon Auw, vanaf 6 maanden.

*Clean Hands Junior, voor schone handjes onderweg, zonder water en zeep, vanaf 2 jaar.

*Happy Travel Junior, helpend bij wagenziekte, vanaf 2 jaar.

Voor kinderen vanaf 1 jaar

*Uilen Builen balsem, een fijn smerende balsem welke is gemaakt van heilzame basis oliën en kalmerende etherische oliën, voor alle kindjes die gevallen zijn en een dikke buil of een blauwe plek hebben. De gekozen etherische oliën hebben een kalmerende werking op de emoties en zullen je kindje snel over de schrik heen helpen en de pijn vergeten.

Kinderen vanaf 2 tot 4 jaar

Voor deze leeftijd is er een spray ontwikkeld voor het reinigen, gronden en beschermen van uw peuter of kleuter.

*Schud maar van je af, om alle overtollige negatieve energie weg te nemen, bv. bij thuiskomst na een ochtendje peuterspeelzaal.

*Voetjes op de Grond, om je peuter of kleuter te helpen gronden. Hierdoor voelt je kindje zich veiliger en stabieler. Fijn om te gebruiken voordat je kindje gaat slapen of als het zich onrustig of zenuwachtig voelt.

*Sterretjes om je heen, beschermen je kind tegen negatieve invloeden van buitenaf. Deze spray kan je gebruiken als je kindje bv. naar een verjaardag of naar school gaat.

Kinderen vanaf 2 jaar, diverse producten

*Oorpijn olie bij oorpijn en oorontsteking. Deze olie is niet bedoelt om in het oor te druppelen maar je smeert het op of achter het oor. Je kunt ook een beetje olie verwarmen en op een watje in het oor doen, doe dit bij beiden oren, wat een ontsteking kan overspringen naar het andere oor.

*Zeehondjes Hoestbalsem, een fijne balsem die op de borst en de rug gesmeerd kan worden wanneer je kindje verkouden is. De milde en kalmerende etherische oliën verlichten het hoesten en de verkoudheid. Ook kan je met deze balsem de voetjes van je kindje insmeren en met sokken aan naar bed laten gaan. De heilzame etherische oliën komen via de voeten snel in het lichaam terecht.

*Muizenbuik, een zachte massage olie op basis van sesamolie en Kamille maceraat, welke heel fijn te gebruiken is bij spanningsbuikpijn. Kinderen krijgen vaak buikpijn als er spannende dingen staan te gebeuren, zoals sinterklaas of hun eigen verjaardag. Je kunt je kind in dat geval lekker masseren met deze bij voorkeur verwarmde olie, beweeg met de klok mee, leg daarna nog een lekker warm kruikje op de buik van je kindje.

*Clean Hands Junior, voor schone handjes onderweg, zonder water en zeep.

*Happy Travel Junior, helpend bij wagenziekte.

*Aura Rescue Junior, tegen de schrik na een vervelende gebeurtenis of ongelukje, vanaf 2 jr.

*De Kinderbox is er voor kinderen vanaf 2 jaar tot ongeveer 6 jaar.

Voor ieder probleempje een in te zetten product, bv. bij nachtmerries of nachtangst, slecht slapen of oorpijn.

De Kinderlijn vanaf 2 jaar

Deze lijn bestaat uit verschillende thema’s, elk thema heeft een room/auraspray, een etherische olie en een roll on. Het advies is om de sprays vanaf 2 jaar als roomspray te gebruiken en vanaf 4 jaar mag je ze ook als auraspray inzetten, dit omdat de sprays gemaakt zijn op basis van alcohol.

*Blije hondjes, deze geurfrequentie beschermd kinderen voor elkaars energie zodat ze niet uitgeput raken, vanwege weglekkende energie naar kindjes die dit nodig hebben. Vooral de gevoelige nieuwetijdskinderen hebben veel last van elkaars emoties.

*Kalme Kikker, jonge kinderen kunnen ook veel in hun hoofd zitten en angstige gedachten hebben waardoor ze moeilijker in slaap vallen. Deze geurfrequentie zorgt ervoor dat het denken stopt en er meer rust komt, ook overdag in te zetten om tot rust te komen.

*Kattenzelf, voor kindjes die zich steeds maar aanpassen aan hun omgeving waardoor ze zichzelf verliezen. Met deze geurfrequentie zal je kindje zich beter verweren, voor zichzelf opkomen en beter zijn/haar grenzen stellen.

*Knuffelbeer, voor kindjes die het lastig vinden om uit hun veilige en vertrouwde omgeving te zijn. Op de crèche zullen ze zichzelf terugtrekken of afzonderen om zo de veiligheid voor zichzelf te creëren, met de geurfrequentie Knuffelbeer geeft je ze de veiligheid van thuis mee.

*Koele Pinguïn, kinderen krijgen door de dag veel indrukken en prikkels te verwerken. Deze geurfrequentie helpt ze na bv. een drukke dag op school te ontprikkelen zodat de geest tot rust kan komen.

*Leeuwenkracht, voor kindjes die het lastig vinden om iets nieuws aan te gaan geeft deze geurfrequentie vertrouwen. Met deze geur wordt je kindje op een zachte manier op de grond gezet en komt de energie beter in het lichaam te zitten, vooral in het onderlichaam, waar de eerste 2 chakra’s zorgen voor meer daadkracht en actie.

*Kippendroom, voor kinderen die last hebben van nare dromen en nachtmerries. Door dromen verwerken we de gebeurtenissen van de dag, deze geurfrequentie is speciaal bedoelt om je kindje rustig te laten slapen.

*Monstertjes spray, voor kindjes die last hebben van angsten in de nacht. Ze durven vaak niet te gaan slapen omdat ze in de schaduw enge monsters horen en zien. Laat je kind zelf op de gewenste plekken sprayen, zo hebben ze de monsters zelf weggejaagd en kunnen ze met een gerust hart gaan slapen.

*Slaap Schaapje, om lekker te kunnen gaan slapen. De Lavendel zorgt voor ontspanning, Kamille kalmeert en ontkrampt het lichaam en de Mandarijn zorgt voor een fijne sfeer in het slaapkamertje, al te gebruiken vanaf 6 maanden, let wel op de dosering!

*Verkouden Neusjes, voor verkouden kindjes. Verspreid volgens het schema de geur middels een diffuser, of doe een druppeltje op een knuffel in het bedje. Fijn te gebruiken in combinatie met de Zeehondjes Hoest balsem.

*Biggetje Fris, is een heerlijke luchtverfrisser, welke de geurmoleculen kapot maakt, bv. tegen de geur van luiers in de babykamer. Wanneer de baby niet in de ruimte is mag je deze luchtverfrisser al vanaf 3 maanden gebruiken. Als je kindje 6 maanden is mag je de spray in het bijzijn van je kindje gebruiken.

Vraag in de winkel naar het schema voor de doseringen, bij het gebruik van de diffuser blend en een roll on en massage oliën.

Kinderen vanaf 4 jaar

Voor kinderen vanaf 4 jaar is ook een setje Reinigen, Gronden & Beschermen gemaakt. Je kind gaat nu naar school waar het dagelijks te maken krijgt met verschillende energieën. Het is goed om te weten dat het gedrag van je kind niet altijd uit zichzelf komt, het kan de energie van andere kinderen zijn die in hun aura blijft hangen. Door het energie systeem van je kind te ‘onderhouden’ kan je emotionele uitspattingen voor zijn, fijn voor je kind en voor jou als ouder.

*Walvisje Maak Me Schoon, fijn om na een schooldag of na het spelen met een vriendje je kind energetisch te reinigen. Je kind kan zich echt vervelend voelen wanneer er teveel energie op hen afkomt. Met deze spray zorg je dat de opgedane energie uit het energieveld van je kind verdwijnt en dat zorgt voor meer rust en balans.

*Olifantje Zet Me Op De Grond, fijn om te gebruiken wanneer je merkt dat je kind veel in haar of zijn hoofd zit. Kinderen kunnen onrustig worden als ze niet met beide beentjes op de grond staan, als je goed gegrond bent sta je steviger in je schoenen. Drukke kinderen kunnen zeker een goede gronding gebruiken, je gebruikt deze spray in het aura waar de frequentie van de spray zijn werk doet.

*Egeltje Bescherm Mij, om ervoor te zorgen dat je kind beschermd is tegen energieën van anderen, kan je deze geurfrequentie goed gebruiken. De spray beschermd het energieveld van je kind waardoor er geen energie weg lekt of dat je kind ‘vol’ raakt, waardoor ze een kort lontje krijgen. Goed om in te zetten voordat je kind naar school gaat of bij een vriendje gaat spelen.

Overige producten vanaf 4 jaar

*Groeipijn olie, een olie om je kind te ondersteunen bij groeipijn. Masseer de benen, enkels of armen stevig in met deze olie, zorg dat je een warme kruik of pittenzak hebt om na de massage op de pijnlijke plek te leggen. Warmte ontspant en spieren en verzacht daarmee de pijn.

*EHBO olie voor schrale plekjes, kleine wondjes, brandwondjes en schaafwondjes. Een medicinale olie op basis van maceraten.

Kinderen vanaf 6 jaar

*De Hocus Focus, deze geurfrequentie is voor kinderen die het lastig vinden om zich te concentreren. Op deze leeftijd moeten ze op school steeds langer hun aandacht erbij houden en de indrukken en prikkels van buitenaf kunnen zo hinderlijk zijn, vooral voor de gevoelige kinderen, dat focussen heel lastig wordt. Vaak is de energie te hoog waardoor ze niet goed in hun lichaam zitten. Door de Hocus Focus wordt de energie naar beneden getrokken waardoor ze beter in hun lichaam komen, zo kan je kind zich richten op de taken die van hem of haar gevraagd worden.

Ook tijdens spannende tijden zoals bv. sinterklaas kan deze geurfrequentie goed ingezet worden, Hocus Focus helpt kinderen dichter bij zichzelf te blijven waardoor ze alle indrukken beter kunnen verwerken.

Kinderen vanaf 8 jaar

Bij kinderen vanaf 8 jaar kan je ook andere geurlijnen van De Groene Linde gaan gebruiken, met name de HSP lijn en de Lekker Slapen lijn is heel geschikt vanwege het gebruik van mildere oliën. Begin hier voorzichtig mee en kijk hoe je kind hierop reageert, kinderen hebben vaak minder nodig om al veel verschil te maken.

*De ziek en Zeer Box, een mooie houten box gevuld met allerlei producten om huis, tuin en keuken kwaaltjes mee te verhelpen, vanaf 8 jaar.

Wat betreft de enkelvoudige etherische oliën kan er vanaf jonge leeftijd ook al het e.e.a. ingezet worden, vraag ernaar in de winkel!

Naast al deze producten is er nog meer verkrijgbaar zoals Himalaya zout lampen en theelichten, kristallen, klankschalen, boeken en inzichtkaarten, wierook & wierookhouders, glazen waterflessen met kristallen, chakra stemvorken, energybars, koshi’s & Tingsha.

Vraag er naar in de winkel!