Etherische olie/Auraspray/Roll On's

Mijn nieuwste aanwinst in mijn assortiment zijn de producten van De Groene Linde; Etherische oliën, Aurasprays, Roll on's etc. Hoe meer ik met de producten werk en hoe meer ik erover leer, hoe interessanter het wordt.

De mogelijkheden met deze producten zijn eindeloos en voor iedere klacht is wel een geurfrequentie ontwikkeld, of het nu gaat om lekker slapen of hormoonschommelingen, ik kan je helpen het juiste product voor je vinden.

Ik zal hieronder uitleggen hoe de producten werken en wat de mogelijkheden zijn.

• Energetische reinigers (Aura en Roomsprays)

De bedoeling van Aurasprays is om je aura naar een hogere frequentie te krijgen, je brengt de trilling van je aura omhoog.

Lage trillingen zoals trauma’ s, blokkades, entiteiten en andere belemmerende energieën kunnen hiermee verdwijnen. Hierdoor zal je algehele welbevinden toenemen. Het assortiment bestaat uit vele geurfrequenties te gebruiken om jezelf (aura) maar ook je huis of bv. je praktijkruimte te reinigen van negatieve of belemmerende energieën.

Gebruik:

Spray de Auraspray enkele malen boven je hoofd en om je heen met je ogen gesloten.

Blijf even rustig staan en voel wat er bij je verandert.

Elke Auraspray is ook te gebruiken als Roomspray en je kunt deze meerdere malen per dag gebruiken. Je merkt vanzelf wanneer het gebruik van een Auraspray voldoende is, bv. als je het vergeet. Dan zal de frequentie op dat moment niet meer nodig zijn. Je kunt verschillende Aurasprays naast elkaar gebruiken.

Etherische oliën

Alle oliën zijn 100% natuurzuivere etherische olie van de allerbeste kwaliteit.

Tevens is van onze essentiële olie bekend dat de winning ervan geen schade veroorzaakt aan mens, dier en natuur.

Het gebruik van etherische olie biedt een ondersteunende werking die verschillende lichamelijke en geestelijke klachten helpt verlichten. Voor iedere klacht zijn er verschillende blends van etherische olie te verkrijgen. Deze samengestelde etherische oliën of geurfrequenties hebben een holistisch effect op energetische aspecten. Hierdoor vult het de eventuele disbalans aan in je eigen systeem.

Toepassingen van Etherische oliën en geurfrequenties zijn;

* In bad; olie mengt niet met water, dus gebruik voor een bad 3 grote eetlepels Himalayazout, een scheutje basisolie (bv. Jojoba olie) en 10-15 druppels Etherische olie.

* Voetenbad; Meng door het warme water 2 eetlepels Himalayazout, een scheutje basisolie en 3-5 druppels Etherische olie.

* Massage olie; 25 druppels Etherische olie in 100 ml basisolie.

* Voetreflex of voetmassage; gebruik maximaal 10 druppels Etherische olie in een basisolie per behandeling.

* Aromabrander of elektrische diffuser; 5-10 druppels Etherische olie toevoegen aan water, afhankelijk van de grote van de ruimte.

* Geurcilinder; 5-8 druppels Etherische olie op een geurcilinder, heerlijk om 's nachts naast je bed te hebben.

* Geursteen of geurhanger; druppel een paar keer per week je favoriete geur of geurfrequentie op de geursteen en hang of leg deze in je buurt. De geursteen kan je ook in je kledingkast hangen of bv. op het toilet of in je auto.

* Wattenschijfje; 3-5 druppels Etherische olie op een wattenschijfje, je kunt het op deze manier in je kleding bij je dragen of bij je in bed leggen.

* Zoutpotje; 5-10 druppels Etherische olie toevoegen aan de Himalayazout in het potje en zet het neer op een plek waar de geurfrequentie nodig is.

* Flesje; Vul bv. een testflesje met de geurfrequentie die je nodig hebt en draag deze in je broekzak. De energie van de frequentie zal je energiesysteem beïnvloeden.

* Roll on; Voeg 20-30 druppels Etherische olie toe aan 8 ml Jojoba olie.

• Roll on’s

Een Roll on is een kant en klaar product welke je direct op de huid kunt rollen.

De meeste Roll on’s hebben een basis van Jojoba olie waaraan een geurfrequentie is toegevoegd. Jojoba olie gaat een goede synergie aan met de Etherische olie en bederft niet snel.

Je kunt deze direct op de huid rollen, geschikte plekken zijn; de binnenkant van de polsen, achter in je nek, je hals, op een chakra en onder je voeten. Via de voeten komt de geurfrequentie goed in je systeem terecht.